ФикиФикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на винаги

...
ФикиФикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец.
Фики е роден на винаги
Коментари Харесай

Фики шокира фенове с килограмите си


Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на постоянно е бил синоним за физическа мощ и мощност, само че някои от почитателите му в TikTok са мощно сюрпризирани от смяната във визията на обичаната си поп-фолк звезда, написа каналът Vbox7.

В обществената мрежа се появи клипче, на което Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на наподобява доста напълнял, а от предходната му релефна форма няма и спомен. " Преди 2 седмици се разминах с него и не можах да го позная. Дълго време търсих видео от присъединяване ". Други пък се майтапят, че брачната половинка на Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на очевидно е доста добър кулинар и стопанка, тъй като наподобява се грижи сносно за него. Трети пък подозират, че в предишното артистът е приемал " химия ", с цел да се снабди с мускулите си, само че сходни изказвания са отхвърляни изрично от Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на.

 

Не са известни аргументите за напълняването на Фики  Фики Фикрет Тунчер Фикрет, по-известен като Фики, е български попфолк певец. Фики е роден на, само че и това не е от голяма важност. Изпълнителят не е коментирал тематиката за момента, а и не дължи пояснение на никого.

Понякога е изцяло обикновено човек да се отпусне малко и да спре да мисли за непрекъснати режими, диети и спорт, когато е благополучен в фамилията си и спокоен в работата си. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР